Η Αλήθεια δεν νικήθηκε ποτέ!

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου, 2011

Από αυτή τη θέση επιστρέφει το «Εξ Επαφής». Η μακρόχρονη μαχητική πολιτική αρθρογραφία που έχει γράψει τη δική της ιστορία.
Όποτε κρίνεται αναγκαίο θα παρεμβαίνει στα γεγονότα που συνεχίζουν να παραμορφώνουν (φοβισμένοι) οι πολιτικοί μακιγιέρ της ψεύτικης εικόνας, της αφόρητης παραπληροφόρησης.
Κρύβουν, μετά μανίας, την πραγματικότητα
Νομίζουν ότι μπορούν να κρύβονται με ασφάλεια πίσω από το ψέμα τους. Το δικό τους καταστρεπτικό ψέμα.
Ξεχνούν, ότι δεν νικήθηκε η Αλήθεια ποτέ και από κανένα.
Ξεχνούν, ότι μόλις έλαμψε εξαφάνισε «παντοδύναμους». Εποχιακούς και μακρόχρονους.

Μείζον θέμα για τον τόπο, η ειλικρίνεια. Που παραμένει εξόριστη. Ο ντόμπρος λόγος. Η μπέσα.

Ειδικά σήμερα, που οι ξένοι αποφασίζουν για τους Έλληνες!!!

Ειδικά σήμερα, που η χώρα κουμαντάρεται από κατοχικό καθεστώς… Και τολμούν να μας λένε το πιο τερατώδες ψέμα ότι έχουμε δική μας κυβέρνηση με δικές της αποφάσεις!!!

Ειδικά σήμερα, που διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο ακόμα και η εθνική μας κυριαρχία.

Η ψυχογραφία αυτού του Έθνους έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Και σε δριμύτερους καιρούς, τα κατάφερε. Και τώρα θα τα καταφέρει!

Γιατί έχει αποδειχθεί ότι την ύστατη ώρα οι καλύτεροι Έλληνες, από τον Μιλτιάδη, τον Θεμιστοκλή και τον Λεωνίδα μέχρι τον Κολοκοτρώνη, τον Χαρίλαο Τρικούπη, τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, υπερασπίστηκαν και κράτησαν όρθια την Πατρίδα μας.

Και σήμερα η νέα γενιά των καλύτερων Ελλήνων καλείται να βγει μπροστά. Να σώσει την Πατρίδα. Να ζωντανέψει την καλύτερη Ελλάδα που όλοι περιμένουμε. Να δικαιώσει το άγραφο διάταγμα της Ιστορίας.Της δικής μας ευθύνης.