Επικαιρότητα

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 14:36

ΑΘΗΝΑ, ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ…

Η τραγωδία της Marfin με τους τρεις νεκρούς, ένα ακόμη ανεξιχνίαστο έγκλημα στίγμα στον Πολιτισμό μας…

 

 

 

Το κομπλεξικό δόγμα της μη καταστολής
προκαλεί
εκτός ελέγχου ανομία τρόμου

 

 

Η ανασφάλεια κορυφώνεται.

Η Αθήνα, «αφύλακτη διάβαση» στην επέλαση εγκλημάτων με χίλια πρόσωπα.

Μία καταιγίδα ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ανομίας.

Που γιγάντωσε το κομπλεξικό αδιόρθωτο λάθος της σημερινής διοίκησης που επιμένει:

«Ναι στην πρόληψη, όχι στην καταστολή».

Και που σημαίνει:

Ξεδοντιασμένη αστυνομία. Φιλική εταιρεία. Γλάστρα, επικεφαλής.

Με δύο λόγια. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Που νύχτα-μέρα ζει με τον τρόμο.

Που πυροδοτούν:

Τα «συμβόλαια θανάτου» με κόστος λίγα φράγκα(!!!)

Τα «άβατα», κοινώς εμπόλεμες ζώνες. Οι περιοχές που κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει…

Και τα απαραβίαστα άσυλα. Κοινώς, στέκια ναρκωτικών και υψηλής εγκληματικότητας.

Τα άντρα-ορμητήρια που ατιμώρητα καίνε την Αθήνα.

 

Η δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο ίδιο του το γραφείο, επί της οδού Ασκληπιού, στην καρδιά της Αθήνας, έχει σοκάρει τον νομικό, δικαστικό και πολιτικό κόσμο και έχει θορυβήσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ισως γιατί, σε σχέση με άλλα στυγερά εγκλήματα, ενέχει χαρακτηριστικά ωμής, θρασείας, απροκάλυπτης βίας∙ μιας βίας που παραπέμπει σε πρακτικές Καμόρας, που μπορεί να ασκηθεί χωρίς περιορισμούς ως προς τον χώρο και τον χρόνο, με θύτες έτοιμους για όλα και τους πάντες ως εν δυνάμει θύματα.

Πολλές από τις υποθέσεις που φθάνουν στη Δικαιοσύνη είναι περίπλοκες, δαιδαλώδεις, πολυπρόσωπες, αγγίζοντας ενίοτε χώρους – ειδικά στο πεδίο του οικονομικού εγκλήματος – που υπήρξαν κάποτε άβατα, όπως οι τράπεζες. Σήμερα, ένας δικηγόρος, αύριο ποιος;

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), με απόφαση που έλαβε μόλις την Παρασκευή, ζητεί συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την ενημέρωση σχετικά με την πορεία των ερευνών, αλλά και τη λήψη μέτρων ασφαλείας για τους δικηγόρους. Συστήνει μάλιστα επιτροπή, στους κόλπους του ΔΣΑ, για την εφαρμογή μέτρων προστασίας των δικηγόρων στους χώρους εργασίας τους.

«Η απειλή για την ασφάλειά μας επικρέμαται, σε μια εποχή που δεν σταματάει να γεννάει τέρατα» λέει γνωστός ποινικολόγος, αναπαράγοντας το κλίμα που επικρατεί στο δικηγορικό σώμα. Και όχι μόνο.
Δικαστικοί έχουν κατά καιρούς εκφράσει φόβους για τη στοχοποίηση που υφίστανται, συμβολαιογράφοι αγωνιούν με φόντο τους πλειστηριασμούς, ενώ μέλη κρίσιμων οργάνων και επιτροπών, όπως για παράδειγμα η Επιτροπή Σοφών, δεν κρύβουν την ανησυχία τους μετά και την απόφαση για μείωση – από τις αρχές του φθινοπώρου – της αστυνομικής δύναμης που τους συνοδεύει.

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 10:37

ΤΙΜΩΡΟΙ, ΤΟΥ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»…

 

 

Με πυροβολαρχίες φασιστικών κατασχέσεων
αυτοί που επέβαλλαν
αυτήν την ακραία αναρχία

 

Ο λαϊκισμός από την αντιπολίτευση στην εξουσία…

Μία κατάσχεση, δρόμος(!!!)

Κοντά στα 4 εκατομμύρια οι φορολογούμενοι που χρωστούν στην Εφορία και κινδυνεύουν με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Από μία αριστερόστροφη κυβέρνηση που μέχρι να ανέβει στην εξουσία και να μεταβληθεί στο μεγαλύτερο φορομπήχτη προέτρεπε τους φορολογούμενους να μην πληρώνουν κανένα φόρο.

Μία αριστερή τότε αντιπολίτευση που για μικροκομματικά συμφέροντα είχε γίνει εμπνευστής και υπερασπιστής του κινήματος της ανομίας του «δεν πληρώνω».

Ποιος αλήθεια μπορεί να ξεχάσει το σημερινό πρωθυπουργό που ούρλιαζε όταν ήταν στην αντιπολίτευση:

«Μην πληρώνετε, να καταρρεύσουν τα έσοδα και να πέσουν από την εξουσία».

Και σήμερα που έγινε κυβέρνηση και έστειλε ένα δυσβάστακτο φορολογικό λογαριασμό στην εξαντλημένη ελληνική κοινωνία την τιμωρεί με τον πιο βάναυσα τρόπο. Τις κατασχέσεις.

Σε περίπου 700 κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών προχωρά καθημερινά ο ελεγκτικός μηχανισμός στην χώρα μας καθώς οι φορολογούμενοι πλέον αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους που τους αναλογούν, με αποτέλεσμα το «κραχ» στα φορολογικά έσοδα να συνεχίζεται.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ότι τον Αύγουστο, πριν ξεκινήσει η πληρωμή των δόσεων του φετινού ΕΝΦΙΑ, οι φόροι που έμειναν απλήρωτοι άγγιξαν το 1 δισ. ευρώ. Οι αστοχίες αυτές έχουν ήδη καταγράφει στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2018, σύμφωνα με το οποίο η υστέρηση των εσόδων κατά το τρέχον έτος θα είναι μεγαλύτερη από 1,8 δισ. ευρώ.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, τον Αύγουστο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία ανήλθαν στο 1,068 δισ. ευρώ σε σχέση με τον Ιούλιο, φθάνοντας από την αρχή του έτους στα 8,551 δισ. ευρώ. Από τα ληξιπρόθεσμα ύψους 1,068 δισ., τα 938 εκατ. ευρώ είναι φόροι που δεν κατέβαλαν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, 3,8 εκατομμύρια φορολογούμενοι και επιχειρήσεις χρωστούν στο ελληνικό Δημόσιο περισσότερα από 98 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο μήνα με τον μήνα διογκώνεται και όπως όλα δείχνουν στο τέλος του έτους θα σπάσει το φράγμα των 100 δισ. ευρώ.

Μέσω του μπαράζ των κατασχέσεων σε 971.508 οφειλέτες αλλά και των ρυθμίσεων που είναι σε ισχύ, η φορολογική διοίκηση κατάφερε στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου να εισπράξει 3,14 δισ. ευρώ (1,97 δισ. ευρώ από τα παλαιά χρέη και ακόμη 1,177 δισ. ευρώ από τις φρέσκες οφειλές). Ο στόχος που έχει τεθεί φέτος είναι η είσπραξη 2,7 δισ. ευρώ μόνο από τις παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά με τον ρυθμό των κατασχέσεων και των αναγκαστικών μέτρων που επιβάλλονται, εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα εισπραχθούν συνολικά περισσότερα από 5 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ στο τέλος Αυγούστου:

1. Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών (παλαιών και νέων) ανέρχεται στα 98,2 δισ. ευρώ. Από το ποσό αυτό 89,7 δισ. ευρώ αφορούν παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές που δημιουργήθηκαν προ του 2017, ενώ 8,55 δισ. ευρώ δημιουργήθηκαν από τις αρχές του έτους μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.

2. Οι φορολογούμενοι που χρωστούν στο ελληνικό Δημόσιο ανέρχονται σε 3.857.086.

3. Σε 971.508 οφειλέτες έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα, δηλαδή κατασχέσεις μισθών και τραπεζικών λογαριασμών. Από τις αρχές του έτους έχουν γίνει 132.452 κατασχέσεις.

4. Αναγκαστικά μέτρα δύναται να ληφθούν σε 1.652.508 οφειλέτες του Δημοσίου.

Από την επεξεργασία των στατιστικών δεδομένων της ΑΑΔΕ προκύπτει επίσης ότι 2.388.899 φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις έχουν οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο από ένα ευρώ έως και πεντακόσια ευρώ και το συνολικό ποσό που χρωστούν φθάνει μόλις τα 340 εκατ. ευρώ. Από τους ανωτέρω, 505.202 που αντιπροσωπεύουν το 11,7% του συνόλου χρωστούν το πολύ μέχρι 10 ευρώ ο καθένας και συνολικά μόλις 1 εκατ. ευρώ, 398.004 έχουν οφειλές μέχρι 50 ευρώ και συνολικά 11,5 εκατ. ευρώ, ενώ 1.485.693, οι οποίοι αντιστοιχούν στο 34,5% του συνόλου, οφείλουν από 50,01 έως και 500 ευρώ και συνολικά 327,8 εκατ. ευρώ.

Αρχή φόρμας

 

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 08:02

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ…

 

 

Αντίστροφη μέτρηση
για το Legion Run
στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο

 

Έρχεται την Κυριακή μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για όλους

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Legion Run Athens 2017, που έρχεται στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, για να προσφέρει μια εμπειρία ζωής στους συμμετέχοντες.

Δύο 24ωρα πριν από τον κορυφαίο αγώνα αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, η Ειρήνη Κολιδά «εισέβαλε» στο Μαρκόπουλο, όπου οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Η “Guest Legionnaire” του Legion Run, βρέθηκε στο στίβο του Ιππόδρομου, που για τις ανάγκες της διοργάνωσης μετατρέπεται σε έναν μοναδικό στίβο μάχης, και δοκίμασε τις αντοχές, τη δύναμη και την ταχύτητά της. Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να γνωρίζει από κοντά τα άλογα που συμμετέχουν στις ελληνικές ιπποδρομίες.

Το Legion Run – που πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου – είναι μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων, στην οποία έχουν τοποθετηθεί συνολικά 21 εμπόδια. Για να τα ξεπεράσει κανείς και να φτάσει στον τερματισμό χρειάζεται δύναμη, εφευρετικότητα και συνεργασία. Στο Legion Run μπορούν να συμμετέχουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας. Κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία μπορούν να ξεπεραστούν όταν όλοι δρουν σαν μια γροθιά. Σαν Λεγεώνα!

Το Legion Run της Αθήνας  θα είναι μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ, με περισσότερα και πιο ευφάνταστα εμπόδια, καθώς και μια μοναδική πρόκληση: Το επιβλητικό COLOSSUS 2.0. Ένα εμπόδιο στο οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να σκαρφαλώσουν σε ύψος 5 μέτρων και από την άλλη πλευρά να γλιστρήσουν σε μια θεαματική νεροτσουλήθρα 6 μέτρων για να καταλήξουν σε έναν λάκκο γεμάτο λάσπη.

Στον εξαιρετικό στίβο του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο, οι συμμετέχοντες, γυναίκες και άνδρες, θα έχουν την ευκαιρία στις 15 Οκτωβρίου, να «γράψουν» μια από τις ωραιότερες αναμνήσεις τους, αλλά και να γιορτάσουν τον τερματισμό τους με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα, που μαζί με την εμπειρία, είναι τα μεγάλα έπαθλα για τη συμμετοχή τους. Ένα food court, ένα ζωντανό DJ set και αρκετές παράλληλες ενέργειες είναι επίσης όλα εκείνα που θα συνθέσουν ένα σκηνικό γιορτής στο Legion Run Athens 2017.

Όλες οι πληροφορίες για το Legion Run στο http://legionrun.com/el/ 

Το Legion Run Athens διοργανώνεται από την XCUBED| The Sports Marketing and Brand Activation Agency.

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 07:39

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΩΣΕΩΝ

 

 

Συναρπαστικές ιπποδρομίες και «δυνατές» συμμετοχές
σήμερα στο Μαρκόπουλο
 – Επιστρέφουν οι θριαμβευτές του 71ου Ντέρμπι ΟΠΑΠ

 

Έξι κούρσες με δυνατές συμμετοχές περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών, με ώρα έναρξης στις 18:30, υπό τον «νυχτερινό ουρανό» στο Μαρκόπουλο.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην ιπποδρομία των 1.200 μέτρων για το τρόπαιο «Ένταξης της Ελλάδας στο Blue book», με έπαθλο 9.250 ευρώ. Εκεί θα αναμετρηθούν οι νικητές του Winter Challenge 2016, 3ετών και 4ετών ίππων, ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ, που επιστρέφει στο Μαρκόπουλο μετά από καιρό, και  ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ, ο οποίος συμμετείχε πρόσφατα σε ιπποδρομίες στη Γαλλία.  Θα βρουν αντιμέτωπους τον ΑΤΡΕΓΙΟΥ, που έρχεται από διάκριση στην 3η θέση στα 1.575 μέτρα, καθώς και τον 3ετή ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, τον θριαμβευτή του εφετινού 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

Γνωστά «ονόματα» από το Ντέρμπι θα τρέξουν και στο «Έπαθλο Ζεφύρου». Ανάμεσα στα δέκα άλογα που θα διαγωνιστούν στη συγκεκριμένη κούρσα θα βρίσκονται οι  3ετείς ΔΑΝΑΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ και ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερης ηλικίας αντιπάλους. Ανάμεσά τους ο πρόσφατος νικητής του τροπαίου “Tattersalls Silver Cup”  ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ, ο αήττητος ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ,  καθώς και ο άρτι αφιχθείς από το Ηνωμένο Βασίλειο ΚΑΖΜΕΡ, με δύο νίκες στις αποσκευές του.

Η μεγαλύτερη σε απόσταση κούρσα της βραδιάς, το «Έπαθλο Νότου»  στα 1.800 μέτρα, απαιτεί την ίδια ταχύτητα, αντοχή και δύναμη με το Legion Run που θα διεξαχθεί στο στίβο του Μαρκόπουλου την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Στη γραμμή της εκκίνησης θα παραταχθούν, μεταξύ άλλων, οι ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ, ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ και ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ.

Ο διακεκριμένος Βρετανικός οίκος δημοπρασιών καθαρόαιμων Goffs UK, προσφέρει και σήμερα κίνητρα στους Έλληνες ιδιοκτήτες και συγκεκριμένα στον ιδιοκτήτη του νικητή ίππου της ιπποδρομίας για 2ετείς & 3ετείς μέδεν, που θα διεξαχθεί στα 1.000 μέτρα (στο 2ο φώτο-φίνις).

 

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 19:05

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

 

 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα
από 10 εκατομμύρια ευρώ
σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 3 έως τις 9 Οκτωβρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο, κέρδισε 16.808 ευρώ. Επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό» σε τέσσερις αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίζοντας σύστημα 2-3-4.  

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και την Κυριακή 15Οκτωβρίου. 

Το Σάββατο, το πρώτο SuperΠαρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους και το δεύτερο έχει τις νίκες της Άρσεναλ, της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι. Την Κυριακή, το SuperΠαρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μπολόνια, της Λεβερκούζεν και της Μαρσέιγ.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν δύο Super Παρολί την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (με τις νίκες της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Σκωτίας) και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (με τις νίκες της Ολλανδίας, της Ελλάδας και της Γαλλίας).

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 14:15

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

 

 

Ο ΟΠΑΠ κορυφαία εταιρεία
της Ελλάδας
στην Εταιρική Υπευθυνότητα

 

Βράβευση από το ΕΒΕΑ για τη στρατηγική του ΟΠΑΠ σε Υγεία, Αθλητισμό και Απασχόληση

 

Ο ΟΠΑΠ αναδείχθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα το 2017, στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Σε αναγνώριση των δράσεων και αποτελεσματικών παρεμβάσεών του σε Υγεία, Αθλητισμό και Απασχόλησης, ο ΟΠΑΠ τιμήθηκε από το ΕΒΕΑ με το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Η απονομή των εφετινών βραβείων του ΕΒΕΑ πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, των κομμάτων, της πολιτείας, επιχειρηματικών φορέων και πλήθους επιχειρηματιών.

 

Το βραβείο του ΟΠΑΠ παρέλαβε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος, Καμίλ Ζίγκλερ, ο οποίος δήλωσε: «Εδώ και 59 χρόνια, ο ΟΠΑΠ αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, με την κοινωνική προσφορά να αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Η στρατηγική μας για την Εταιρική Υπευθυνότητα βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, με επίκεντρο τους νέους – το μέλλον της χώρας.

 

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας, που στηρίζει στην πράξη τα παιδιά, τους γονείς τους και το ιατρικό προσωπικό. Επίσης, επενδύουμε στο μέλλον του αθλητισμού μέσω του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», με στόχο να βοηθήσουμε τα παιδιά να γίνουν καλοί αθλητές σήμερα και καλύτεροι πολίτες αύριο.

 

Τέλος, μέσα από το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», στεκόμαστε δίπλα σε είκοσι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να αναπτυχθούν, να στηρίξουν την οικονομία και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.   Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ που εργάζονται για την υλοποίηση της στρατηγικής μας, για την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΕΒΕΑ για αυτή τη διάκριση και να συγχαρώ και τους άλλους νικητές».

 

Τα βραβεία του ΕΒΕΑ απονέμονται στις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για το όραμα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφειά τους. Τα εφετινά βραβεία απονεμήθηκαν σε 12 επιχειρήσεις ως επιβράβευση της πορείας τους και ως κίνητρο για την περαιτέρω προώθηση της εν γένει επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.