Επικαιρότητα

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 15:16

“ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΤΟ 45 ΣΥΝ 6”…

Βενιζέλος προς Τσακαλώτο:
“ο Αντώνης Σαμαράς
είναι της Βουλής των Λόρδων”

 

Πάλι, ο Βαγγέλης Βενιζέλος έλαμψε στη Βουλή.
Θύμισε το “ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα”.
Για την ψήφο συναλλαγής – και σε καμία περίπτωση εμπιστοσύνης – το αναξιόπιστο τσιγαρόχαρτο – 45 συν 6!..

Με τα αστραπιαία ανακλαστικά του “τάπωσε” τον γλωσο-φάλτσο Τσακαλώτο.

Τον κεραυνοβόλησε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 συγκυβερνά με τις πιο ακραίες και πιο αδίστακτες εκδοχές της δεξιάς,
τις εφαρμοζόμενες με το βαθύ κράτος, οι οποίες τώρα απλώς διευρύνονται προς τη γραφικότητα…

Άρα, πιο αντι – δεξιό μέτωπο;
Εδώ υπάρχει μια κυνική συνεργασία της δήθεν αριστεράς
με την απόλυτη έκφραση της πιο παραδοσιακής και βαθιάς εκδοχής της δεξιάς,
για να είμαι ακριβής της ακροδεξιάς”.

Τσακαλώτος: “Ενώ ο Σαμαράς ήταν προοδευτικός”…

Βενιζέλος: “Ο Αντώνης Σαμαράς μπροστά σε εσάς είναι της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ!
Εσείς θα δώσετε εξετάσεις για την Βουλή των κοινοτήτων στην χώρα σας”.

“Στήλη άλατος”, ο ομιλών απταίστως μόνο κορακίστικα (!!!).

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 10:10

ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι την πρώτη κλήρωση του νέου Εθνικού Λαχείου για το 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου

 

Στο νέο Εθνικό Λαχείο τα ενδιάμεσα έπαθλα (από 500 ευρώ έως 100.000 ευρώ) που κληρώνονται πριν την τελευταία κλήρωση του μεγάλου επάθλου (1.000.000 ευρώ), έχουν αυξηθεί σε 100 από 60 μέχρι σήμερα, ενώ οι λαχνοί που κερδίζουν ποσά των 10.000 ευρώ και άνω σε κάθε υποκλήρωση έχουν διπλασιαστεί.

Το Εθνικό Λαχείο προσφέρει με τον ίδιο λαχνό μέχρι και 40 ευκαιρίες για κέρδη, με 22 κληρώσεις και υποκληρώσεις συνολικά σε κάθε Έκδοσή του. Για να συμμετάσχει κάποιος σε όλες αυτές θα πρέπει πλέον να ανανεώνει το λαχνό του μόνο τέσσερις φορές αντί για έξι που ίσχυε μέχρι τώρα.

Mάλιστα, επειδή οι κληρώσεις-υποκληρώσεις είναι πολλές, πλέον, υπάρχει η δυνατότητα ο κόσμος να ενημερώνεται δωρεάν μέσω sms ή/και email για τις ημερομηνίες κλήρωσης και τα αποτελέσματα. Όσοι επιθυμούν να λαμβάνουν δωρεάν ενημέρωση μπορούν να το δηλώσουν στο 800 800 5000 (γραμμή χωρίς χρέωση), στο 210 579 8500 (από κινητά) ή στο www.ethniko.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 09:58

ΔΙΠΛΟ ΧΡΗΜΑ!

Περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ μοίρασαν το Πάμε Στοίχημα και το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα

 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 14 Ιανουαρίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης επέλεξε το στοίχημα «Ακριβές Σκορ» σε πέντε αγώνες από τη Super League, την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και της Ισπανίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και το Κύπελλο Ασίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5 και με 25 ευρώ κέρδισε 41.583,49 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής από την Κηφισιά κέρδισε 1.375 ευρώ. Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Vaal, ένας νικητής στο Μοσχάτο κέρδισε 1.186 ευρώ.

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 07 έως και τις 13 Ιανουαρίου, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.762.278 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και τρεις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν 100.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ «Super Γκολ στην Τύχη», «Χρυσά 7άρια», «Κέρδη Χ5» σε Αγρίνιο, Αρκαδία και Αθήνα αντίστοιχα.

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 12:31

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΛΟΝΔΙΝΟ…

Συντριπτικός διασυρμός
-με κατά 432 ψήφους
τιμωρήθηκε το “Μέι-Brexit”

 

Όμηρος της Ευρώπης
η ξεπεσμένη Βρετανία

 

Η φούσκα του Brexit που ξεχείλωσε ο εκτροχιασμένος αγγλικός λαϊκισμός ΕΣΚΑΣΕ. Με τεράστιο κόστος για την Βρετανία.

Πρώτον, έχουν εθελοντικά τεθεί πλέον υπό την ομηρία της Ευρώπης που σνόμπαραν…

Δεύτερον, ο διεθνής εξευτελισμός κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Που και οι δυο πλευρές – αν είναι δυνατόν – δεν έχουν να προτείνουν λύση
λύτρωσης για την χώρα τους.

Τρίτον, το Λονδίνο είτε επιστρέψει, είτε δεν επιστρέψει η μεγάλη ζημιά που προκάλεσε
θα κατακλύσει και την Ευρώπη.

Που κανένας δεν μπορεί να στοιχηματίσει πόσο θα στοιχίσει στις αδύναμες ευρωπαϊκές χώρες. Όπως, η Ελλάδα…

Βαριά ήττα υπέστη η Τερέζα Μέι, στην ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για τη συμφωνία του Brexit, στην οποία κατέληξε με την ΕΕ.

Συνολικά 432 βουλευτές καταψήφισαν τη συμφωνία της Βρετανίδας πρωθυπουργού και μόλις 202 ψήφισαν υπέρ. Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα για βρετανική κυβέρνηση στη Βουλή των Κοινοτήτων τον τελευταίο αιώνα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

«Αυτό το αποτέλεσμα μας λέει τι δεν θέλουν οι βουλευτές. Αλλά δεν μας λέει τι θέλουν», είπε η Μέι αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να επιβεβαιωθεί αν η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

Αμέσως μετά, ο Τζέρεμι Κόρμιν κατέθεσε πρόταση μομφής, προσθέτοντας ότι θα συζητηθεί την Τετάρτη, «προκειμένου οι βουλευτές να εκφραστούν για την ανικανότητα της κυβέρνησης». Δεν πρέπει να μείνει στο τραπέζι η πρόταση για Brexit χωρίς συμφωνία, τόνισε ο ηγέτης των Εργατικών, προσθέτοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί η παραμονή της Βρετανίας στην τελωνειακή ένωση.

Η ήττα της Μέι ήταν προδιαγεγραμμένη, ενώ η πρωθυπουργός δεν κατάφερε να πείσει τους βουλευτές ούτε με την ομιλία της πριν από την ψηφοφορία, στην οποία τους τόνισε πως η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι να ψηφιστεί η συμφωνία που έφερε από τις Βρυξέλλες.

«Αυτή είναι η πιο σημαντική ψηφοφορία που θα μετάσχει ο καθένας από εμάς σε όλη την πολιτική σταδιοδρομία του. Εχει έρθει η ώρα όλοι μας να πάρουμε μια απόφαση που θα καθορίσει τη χώρα μας για τις επόμενες δεκαετίες. Μια απόφαση που θα πρέπει να αιτιολογήσουμε και να ζήσουμε με αυτή για πολλά χρόνια. Κάθε ψήφος κατά της συμφωνίας είναι ψήφος για αβεβαιότητα και διχασμό», ήταν η προειδοποίησή της.

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 12:29

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΠΑΠ

Δωρεάν διπλές προσκλήσεις σε 2.400 παιδιά και γονείς σε 2,5 μήνες – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή για τις νέες δυνατές αναμετρήσεις του Ιανουαρίου

 

Δυνατές αναμετρήσεις σε Super League και Basket League περιλαμβάνει το πρόγραμμα αγώνων της «ΚερKidα ΟΠΑΠ» για τον Ιανουάριο. Η πιο ενθουσιώδης κερκίδα των γηπέδων θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2018 για τον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΛ. Σε κάθε παιχνίδι της Super League θα διατεθούν από 150 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για παιδιά και τους γονείς/συνοδούς τους.

Στο μπάσκετ, ξεχωρίζει ο αγώνας της Basket League Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Άρης, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2018, τον οποίο θα παρακολουθήσουν από την «Κερkidα ΟΠΑΠ» 200 παιδιά και οι γονείς/συνοδοί τους.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των αγώνων της «Κερkidα ΟΠΑΠ» και να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής για μία από τις δωρεάν διπλές προσκλήσεις.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της «Κερkidα ΟΠΑΠ», οι μικροί φίλαθλοι συμμετέχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια, κάνουν face painting, παίρνουν μέρος σε κληρώσεις για δώρα και βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον «Κερkidα», τη μασκότ του προγράμματος.

Πλούσιο πρόγραμμα με 34 αναμετρήσεις τη σεζόν 2018-19

Οι μικροί φίλαθλοι της «ΚερKidα ΟΠΑΠ» έχουν δώσει ενθουσιώδες παρών σε 16 αγώνες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, από τα μέσα Οκτωβρίου έως και το τέλος Δεκεμβρίου 2018. Συνολικά 2.400 παιδιά και οι γονείς/συνοδοί τους παρακολούθησαν από κοντά τρεις αγώνες της Εθνικής Ομάδας, επτά αναμετρήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τέσσερις αγώνες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άλλους δύο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Έως και τον ερχόμενο Απρίλιο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά ακόμη 18 αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 11:11

“ΕΛΛΑΣ, ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ” (!!!)

Οι συνεταίροι βυθίστηκαν στην λίμνη
ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ
και κάθε σοβαρότητα της πατρίδας…

 

Με «παρδαλή» πλειοψηφία γαντζώνεται ο Τσίπρας στο Μαξίμου – Χωρίς προηγούμενο η μακιαβελικού τύπου σκηνοθεσία του πρωθυπουργού – Διαλύει τρία κόμματα για να κρατήσει την καρέκλα και να ικανοποιήσει τους ξένους για την Συμφωνία των Πρεσπών…

Με ένα εικονικό διαζύγιο, το οποίο αποτελεί «στάχτη στα μάτια» της κοινής γνώμης και συνιστά τεράστια κοροϊδία στις εθνικές αλλά και δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων πολιτών, επιχειρούν να κερδίσουν κι άλλο χρόνο παραμονής στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.

Υπό τη σκηνοθετική επινόηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει καταστήσει απόλυτο «υποχείριό» του τον Πάνο Καμμένο, η πολιτική ζωή της χώρας μετατρέπεται σε ένα άνευ προηγουμένου θέατρο του παραλόγου, στο οποίο έχουν δοθεί ρόλοι κομπάρσων σε «γυρολόγους» βουλευτές που εξελέγησαν με πέντε διαφορετικά κόμματα και εμφανίζονται έτοιμοι να συγκροτήσουν την πιο… παρδαλή πλειοψηφία στα πολιτικά χρονικά.

Με πρωτοφανή αμοραλισμό μακιαβελικού τύπου, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του Μεγάρου Μαξίμου, επιδιώκοντας να αποσπάσει με συνοπτικές διαδικασίες από τη Βουλή δύο πλειοψηφίες – «κουρελού» που θα του επιτρέψουν από τη μια να συνεχίσει να απολαμβάνει ο ίδιος και οι άνθρωποι του τους καρπούς από τη νομή της εξουσίας και από την άλλη να γίνει αρεστός στον διεθνή παράγοντα υιοθετώντας τη διαβόητη Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι δύο επιδιώξεις που, κατά γενική ομολογία βρίσκονται σε απόλυτη δυσαρμονία με τη βούληση του ελληνικού λαού, ο οποίος έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή του τόσο με τις παραχωρήσεις προς τα Σκόπια όσο και με την παραμονή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Ούτε στις πιο ανώμαλες πολιτικές περιόδους, η πολιτική ζωή της Ελλάδας δεν είχε ζήσει το φαινόμενα, όπως ο… δανεισμός βουλευτών για να επιβεβαιωθεί η δήθεν εμπιστοσύνη της Βουλής σε μια κυβέρνηση χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση ή ο ωμός εκβιασμός της διάλυσης των κοινοβουλευτικών τους ομάδων με τον οποίο έρχονται αντιμέτωπα τουλάχιστον τρία κόμματα: οι ΑΝΕΛ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.

Με βασικό συνεργό – συμπρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο, αλλά και με τη συνδρομή μιας δράκας βουλευτών, που η προθυμία τους να περάσουν από την αντιπολίτευση στην συμπολίτευση δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνον με την επιθυμία τους να μείνουν λίγους μήνες ακόμη στα βουλευτικά έδρανα, ο κ. Τσίπρας δείχνει διατεθειμένος να κινηθεί πέρα από κάθε όριο κοινοβουλευτικής τάξης.

Σε αυτό το πλαίσιο επιθυμεί να συζητηθεί η πρόταση εμπιστοσύνης με διαδικασίες εξπρές και η σχετική ψηφοφορία – στην οποία περιμένει επιπλέον «ναι» από έξι «πρόθυμους» – να ολοκληρωθεί την Τετάρτη το βράδυ. Και αμέσως μετά να πάρει σειρά η συζήτηση και η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι υπολογισμοί αυτοί, βεβαίως, γίνονται χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση με την αντιπολίτευση, αξιωματούχοι της οποίας αναμένεται να αντιδράσουν εντόνως προς δύο κατευθύνσεις:
*Πρώτον, για να εξαντληθούν οι χρόνοι που προβλέπουν το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής, με βάση τα οποία η συζήτηση μπορεί να είναι τριήμερη και άρα η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης να μετατεθεί για την Πέμπτη, και
*Δεύτερον, να έρθουν προ των ευθυνών τους όλοι οι βουλευτές και κυρίως οι «πρόθυμοι» που αλλάζουν στρατόπεδο, αλλά και όλοι όσοι εγκατέλειψαν ή ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα κόμματά τους για να στηρίξουν την κυβέρνηση, λέγοντας ουσιαστικά «ναι» και στις Πρέσπες.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, ο οποίος, κατά τα φαινόμενα, έχει αιχμαλωτιστεί από τον μέχρι πρότινος εταίρο του, προσπάθησε να στήσει μια δική του παράσταση από την οποία να φαίνεται πως τάχατες διαφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών και γι΄ αυτό αποχωρεί από την κυβέρνηση.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από παλαιά έπαρση σημαίας στον… Γράμμο και ακολούθως, πριν μεταβεί στο πρωθυπουργικό γραφείο για να συμφωνήσει τους όρους του εικονικού, όπως αποδεικνύεται, διαζυγίου με τον κ. Τσίπρα, πέρασε από τη Μητρόπολη Αθηνών για να εκκλησιαστεί και να μεταλάβει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αργότερα και αφού ανακοίνωσε τη δήθεν αποχώρησή του από την κυβέρνηση, αν και ήταν ήδη παραιτημένος από το υπουργείο Άμυνας, πήρε στρατιωτικό ελικόπτερο και πέταξε πάνω από τα Ίμια, υποτίθεται για να καταθέσει στεφάνι… από αέρος. Παρά την υποτιθέμενη συγκίνηση που έδειχνε ότι είχε από το τέλος της παραμονής του στο υπουργείο Άμυνας, από τις απαντήσεις που έδωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ήταν σαφές η συνεννόηση που είχε κάνει νωρίτερα με τον κ. Τσίπρα, συμφωνώντας να «χωρίσουν» με αμοιβαία οφέλη.

Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 15:45

ΔΟΞΑΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

Μίκης Θεοδωράκης. Ο μεγάλος Έλληνας – συνθέτης “Επιφάφιου και Άξιον Εστί”!

Σήκωσε την μπαγκέτα του και κατακεραύνωσε ανάξιους.
Με μια νέα ισχυρή ΔΟΞΑΡΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ της χαμένης εθνικής συνείδησης.

Έγραψε στην ιστοσελίδα του για την επίσκεψη της Μέρκελ:

«Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων, και ιδιαίτερα μετά το 2015, έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.

Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».