Επικαιρότητα

Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 11:24

ΔΥΟ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ!

Μοιράστηκαν στην κλήρωση
της Κυριακής
τα 7,4 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ

 

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ, που μοιράζει πάνω από 7 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 4, 23, 24, 39, 40 και τζόκερ το 6.

Μετά τη διαλογή βρέθηκαν δύο υπερτυχεροί, που κερδίζουν από 3,67 εκατ. ευρώ!

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια), πέντε δελτία κερδίζουν από 41.199 ευρώ.

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 19:44

“ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ”!..

Το ΣΤΕ τιμώρησε Γαβρόγλους
και το αριστερό μίσος
κατά των Θρησκευτικών

-Χρέος αποφάνθηκε,
η ανάπτυξη της Ορθόδοξης συνείδησης
σε Ορθόδοξους Χριστιανούς μαθητές!

 

Σημαντικές αλλαγές στη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών δρομολογούν αποφάσεις που εκδόθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ.

Με τις αποφάσεις του ΣτΕ κρίθηκαν αντισυνταγματικές και αντίθετες με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου οι νομοθετικές ρυθμίσεις που είχαν γίνει επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διδασκαλία των Θρησκευτικών σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Οι νομοθετικές ρυθμίσεις κρίθηκαν αντισυνταγματικές από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου με σειρά αποφάσεων (1749-1752 του 2019, με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Αθανάσιο Ράντο και εισηγητή τον σύμβουλο Π. Μπράμη), και είχαν γίνει το 2017, όταν και καθορίστηκαν τα προγράμματα διδασκαλίας των Θρησκευτικών σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο με τις αποφάσεις της Ολομέλειάς του έκρινε ότι με τη διδασκαλία των Θρησκευτικών «πρέπει να επιδιώκεται η ανάπτυξη της ορθόδοξης χριστιανικής συνείδησης και ότι το μάθημα αυτό απευθύνεται αποκλειστικά στους ορθόδοξους χριστιανούς μαθητές».

Στις αποφάσεις σημειώνεται ότι για τους ετερόδοξους ή άθεους ή αλλόδοξους μαθητές δίδεται η ευχέρεια της απαλλαγής από το μάθημα και ως εκ τούτου δεν υποχρεώνονται να το παρακολουθήσουν.

«Οι ετερόδοξοι, αλλόθρησκοι ή άθεοι μαθητές -αναφέρεται στις αποφάσεις- έχουν δικαίωμα πλήρους απαλλαγής από το μάθημα με την υποβολή σχετικής δήλωσης, η οποία θα μπορούσε να γίνει με μόνη την επίκληση λόγων θρησκευτικής συνείδησης, η δε Πολιτεία οφείλει, εφόσον συγκεντρώνεται ικανός αριθμός μαθητών που απαλλάσσονται, να προβλέψει τη διδασκαλία ισότιμου μαθήματος προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος «ελεύθερης ώρας»».
Τι αναφέρει η απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά στα σχολεία

Τα προγράμματα σπουδών του 2017 κρίθηκαν αντισυνταγματικά κατά πλειοψηφία, καθώς υπήρχαν και δικαστές που διατύπωσαν αντίθετη γνώμη.

«Τα επίδικα προγράμματα σπουδών -αναφέρεται στις αποφάσεις- όπως προκύπτει από τους σκοπούς και το περιεχόμενό τους, δεν αποβλέπουν στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των ορθόδοξων μαθητών, διότι τα μεν προγράμματα του Δημοτικού και του Γυμνασίου δεν περιέχουν ολοκληρωμένη -και διακριτή έναντι άλλων δογμάτων και θρησκειών- διδασκαλία των δογμάτων, ηθικών αξιών και παραδόσεων της ορθόδοξης εκκλησίας, το δε πρόγραμμα του Λυκείου είναι αποσυνδεδεμένο από τη διδασκαλία αυτή. Αντιθέτως, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση είτε στην προβολή στοιχείων κοινών με τη διδασκαλία άλλων δογμάτων και θρησκειών (Δημοτικό-Γυμνάσιο) είτε στη διδασκαλία διαφόρων ηθικών και κοινωνικών ζητημάτων, τα οποία είτε είναι αντικείμενο κυρίως άλλων μαθημάτων (Δημοτικό-Γυμνάσιο) είτε είναι άσχετα ή και αντίθετα με την ορθόδοξη χριστιανική διδασκαλία (Λύκειο)».

Και καταλήγει η απόφαση ότι μετά από όλα αυτά «κρίθηκε ότι τα επίδικα προγράμματα σπουδών έρχονται σε αντίθεση με τα άρθρα 16 παρ. 2 και 13 παρ. 1 του Συντάγματος, με το άρθρο 2 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ και με την αρχή της ισότητας (άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος, άρθρα 14 και 9 της ΕΣΔΑ)».

Σε μια πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του ΣτΕ, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι «θα μελετήσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου ακολούθως να επανεξετάσει εξ’ αρχής το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο».

Το υπουργείο Παιδείας δηλώνει ότι θα προβεί «στις ενδεδειγμένες ενέργειες για την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών και για την τροποποίηση της δήλωσης απαλλαγής από αυτό.Γνώμονας μας να διασφαλιστεί η συμβατότητα των σχετικών ρυθμίσεων με τις συνταγματικές επιταγές» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019 15:06

ΑΥΤΟΣ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ!

Η «ακτινογραφία Βενιζέλου»
δείχνει από ποιους
έγινε τσιγαρόχαρτο το Σύνταγμα
και το ΠΩΣ στήθηκε
η σκευωρία Novartis…

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis.

Με δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για «σκευωρία Novartis», αναφέρει ότι «βασική μέριμνα της Βουλής πρέπει να είναι η αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης», ενώ μιλά για «παραβίαση του Συντάγματος από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Ολόκληρη η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την σκευωρία Novartis θεωρώ αναγκαίο να σημειώσω τα εξής:

Οι μηνύσεις που υποβάλαμε τον Φεβρουάριο του 2018, κατά το πρώτο σκέλος που αφορά πρόσωπα της τότε κυβέρνησης, διαβιβάστηκαν στη Βουλή όπου και εκκρεμούσαν από τον Μάρτιο του 2018.

Κατά το δεύτερο σκέλος που αφορά εισαγγελικούς λειτουργούς, οι μηνύσεις μας είχαν τεθεί στο αρχείο μετά από ταχύρρυθμη προκαταρκτική εξέταση στην οποία δεν είχαμε καν κληθεί να καταθέσουμε ως εγκαλούντες. Κατά το δεύτερο αυτό σκέλος οι μηνύσεις μας ανασύρθηκαν από το αρχείο μετά τις καταγγελίες του Αντεισαγγελέα του ΑΠ κ. Ι. Αγγελή. Για το σκέλος αυτό κληθήκαμε να καταθέσουμε – για πρώτη φορά – στην προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ο Αντεισαγγελέας του ΑΠ κ. Ευ. Ζαχαρής.
Τα στοιχεία που αφορούν σε πρόσωπα της προηγούμενης κυβέρνησης και διαβίβασε στη Βουλή ο κ. Ζαχαρής ανήκουν στο πρώτο σκέλος και εντάσσονται συνεπώς στη δικογραφία που εκκρεμεί από τον Μάρτιο του 2018 στη Βουλή. Η προκαταρκτική όμως εξέταση προφανώς συνεχίζεται για τους εισαγγελικούς λειτουργούς – παράλληλα με προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών – και είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή που εντέλει αφορά και τους τυχόν συμμετόχους ( άρθρο 86 παρ.4 τελευταίο εδάφιο).

Κατά το τρίτο σκέλος κατά το οποίο οι μηνύσεις μας αφορούν τους περιβόητους «προστατευόμενους μάρτυρες» αυτές τέθηκαν το 2018, με παραγγελία του τότε εποπτεύοντος τους εισαγγελείς διαφθοράς Αντεισαγγελέα του ΑΠ, σε κατάσταση «οριστικής αποχής από την ποινική δίωξη».

Παρά τα όσα μεσολάβησαν με την υπόθεση Μανιαδάκη, δεν έχει – εξ όσων γνωρίζω – ανακληθεί ούτε ο χαρακτηρισμός των προσώπων αυτών ως μαρτύρων «προστατευόμενων» και μάλιστα «δημοσίου συμφέροντος», ούτε η ποινική ασυλία που τους έχει παρασχεθεί! Αυτό είναι ένα αδιανόητο κενό στο σεβασμό του κράτους δικαίου. Ένα κενό που επιτρέπει να διατηρείται το παραθεσμικό κέλυφος εντός του οποίου επωάστηκε η μεγαλύτερη σκευωρία των τελευταίων δεκαετιών.

Στο μεταξύ η υπόθεση αρχειοθετήθηκε εδώ και μήνες ή έστω εβδομάδες για επτά ιταμώς συκοφαντηθέντα πολιτικά πρόσωπα αλλά εκκρεμεί αδικαιολόγητα για αλλά τρία.

Επιπλέον, η προηγούμενη Βουλή που παραβίασε το Σύνταγμα και παρερμήνευσε ωμά το άρθρο 86 διαλύθηκε, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της σημερινής Βουλής έχει δηλώσει ότι αποδέχεται την ορθή ερμηνεία του Συντάγματος την οποία ακολουθούσε παγίως η Βουλή και την οποία έχει υιοθετήσει και τεκμηριώσει η πάγια νομολογία των δικαστηρίων. Η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης να νομιμοποιήσει αναδρομικά την παραβίαση του Συντάγματος μέσω της αναθεωρητικής διαδικασίας απέτυχε λόγω της στάσης της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ στην προηγούμενη Βουλή και ελπίζω ότι καμία σκοπιμότητα δεν θα μεταβάλλει τώρα το δεδομένο αυτό.
Ενώ συνεπώς διεξάγεται μια δημόσια συζήτηση για τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν από τη Βουλή για το πρώτο σκέλος της δικογραφίας της σκευωρίας, υπάρχουν πολύ σοβαρές εκκρεμότητες στο επίπεδο της Εισαγγελίας ( εν τελεί του Αρείου Πάγου ) κυρίως για το δεύτερο και τρίτο σκέλος της.

Βασική συνεπώς μέριμνα της Βουλής πρέπει να είναι η αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης και η διασφάλιση των δικονομικών προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν την εξέταση των περιβόητων μαρτύρων αλλά και των εμπλεκομένων εισαγγελικών και άλλων λειτουργών από τη Βουλή και τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων.

Προσωπικά, επειδή μόνη μου μέριμνα είναι η προστασία των Θεσμών που δεν επιτυγχάνεται χωρίς την ανάδειξη και προστασία της αλήθειας, θα επέλεγα πριν κινηθεί η ποινική διαδικασία του άρθρου 86 εξατομικευμένα για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο, να μεσολαβήσει η συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής ώστε να διερευνηθεί η βαρύτητα των στοιχείων χωρίς να υπάρχουν οιονεί κατηγορούμενοι. Η εξεταστική επιτροπή έχει όλες τις αρμοδιότητες των ανακριτικών αρχών ( άρθρα 145-147 Κανονισμού της Βουλής). Αρκεί βεβαίως να λειτουργήσει σοβαρά, κάτι που δε συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά αυτό ισχύει και για αρκετές «προανακριτικές» επιτροπές. Κατά τη γνώμη μου και την εμπειρία μου ήδη από τη βαρειά περίοδο του 1989, για να κινηθεί η ποινική διαδικασία του άρθρου 86, για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο και όχι μόνο για τους πρώην πρωθυπουργούς, πρέπει να υπάρχουν ισχυρά και προφανή στοιχεία. Οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου, πρέπει άλλωστε να ισχύουν πλήρως για κάθε πρόσωπο.

Η Κοινοβουλευτική Πλειοψηφία θεώρησε ότι επαρκούν τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία προκειμένου να κινηθεί κατευθείαν η διαδικασία του άρθρου 86 για ένα πρώην υπουργό. Πρόκειται για μια επιλογή προβλεπόμενη από το Σύνταγμα. Και η διαδικασία αυτή, που ούτως ή άλλως αφορά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, μπορεί να οδηγήσει στην ολοκληρωμένη δικανική διερεύνηση μιας υπόθεσης που έχει ως πραγματικό αντικείμενο τον βιασμό των θεσμών. Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει να αρθούν οι δικονομικές εκκρεμότητες και αντιφάσεις που σημείωσα παραπάνω και κυρίως να αποκατασταθεί το συνταγματικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται παράλληλα διάφορες διαδικασίες.

Επιπλέον πρέπει να είναι σαφής η θέση της Βουλής ως προς το αν θα ζητηθεί ή όχι προηγουμένως η γνώμη του τριμελούς συμβουλίου ανωτάτων εισαγγελικών λειτουργών που προβλέπεται από το άρθρο 155 του Κανονισμού της Βουλής (αν και δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ, ούτε φυσικά στην ωμή διαδικασία σκοπιμότητας του 2018). Άλλωστε ακόμη δεν έχουν συγκεντρωθεί θεμελιώδη στοιχεία, ούτε καν οι καταθέσεις των εμπλεκομένων μαρτύρων και λειτουργών. Σε κάθε δε περίπτωση, εάν υπάρξει δίωξη, αρμόδιο να κρίνει και για την προδικασία και τελικά είναι πολυμελές δικαστικό όργανο του υψηλότερου δυνατού επιπέδου.

Προσβλέπω στο μέλλον του τόπου και στη διασφάλιση της εθνικής ενότητας. Αυτή η οπτική μπορεί όμως να θεμελιωθεί μόνο στην αποκατάσταση της έννομης τάξης και την προστασία των θεσμών από ασέλγειες σε βάρος της Δημοκρατίας, του Κράτους Δικαίου και του πολιτικού πολιτισμού.

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 15:11

ΑΕΚ-ΟΠΑΠ ΜΑΖΙ!

ΑΕΚ και ΟΠΑΠ ανανέωσαν τη χορηγική συνεργασία τους για ακόμα μια σεζόν, η παρουσίαση της οποίας έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (18/09) στα γραφεία του οργανισμού.

 

Από την πλευρά της Ένωσης παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ αντιπρόεδρος της ομάδας, Μηνάς Λυσάνδρου, ο προπονητής Νίκος Κωστένογλου, ο Διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος, όπως και οι ποδοσφαιριστές Μπακάκης, Οικονόμου, Ολιβέιρα, Σιμάο, Χούλτ και Μπάρκας.

Τον ΟΠΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Καμίλ Ζίγκλερ και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ, οι οποίοι εξέφρασαν και την ικανοποίηση τους για την συνέχεια της συνεργασίας τους με την ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Η ομάδα αυτή είναι το τέλειο ταίρι για τον οργανισμό μας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη σεζόν 2019/2020» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕΚ, Ντέμιαν Κόουπ, ο οποίος πρόσθεσε πως ο ΟΠΑΠ αναμένει με ενθουσιασμό την ολοκλήρωση του νέου, υπερσύγχρονου (όπως είπε χαρακτηριστικά) γηπέδου της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, ο Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε: «Η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ είναι ξεχωριστή. Αποτελεί το ισχυρότερο θεμέλιο του προγράμματός μας. Μέσω της συνεργασίας μας έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ιστορία μας. Διατηρούμε τον ΟΠΑΠ ως κορυφαίο χορηγό και μαζί τοποθετούμε υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ ως ιδέα πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο από μία εταιρία. Σε εμπορικό επίπεδο η πλατφόρμα της ΑΕΚ θα προβάλει τον ΟΠΑΠ, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της ομάδας μας».

Τον λόγο πήρε και ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ στηρίζει για πολλά χρόνια τον αθλητισμό στην Ελλάδα: «Είναι πρώτη τοποθέτησή μου ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Ο χορηγός της φανέλας για έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ είναι πάντα καθοριστικός. Ο ΟΠΑΠ για πολλά χρόνια στηρίζει τον αθλητισμό και στέκεται δίπλα στην κοινωνία με σημαντικές δράσεις. Για τους λόγους αυτούς του αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι η συνεργασία να είναι επιτυχημένη και τη σεζόν αυτή και να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον μπακ της Ένωσης να αναφέρει: «Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίηση για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και να αγωνιστούμε δύο φορές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια».

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 13:03

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ!

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ  – Το ποσό που θα μοιράσει η επόμενη κλήρωση

 

Ακόμη ένα τζακ ποτ σημειώθηκε στη χθεσινοβραδινή κλήρωση του Τζόκερ (2053), με αποτέλεσμα η επόμενη κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ να μοιράζει τουλάχιστον 5,8 εκατ. ευρώ την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής κλήρωσης είναι οι: 8, 9, 14, 28, 31 και ΤΖΟΚΕΡ: 19

Μπορεί να μην βρέθηκε υπερτυχερός ωστόσο 7 άτομα κέρδισαν από 20.622 ευρώ και 51 ακόμη από 2.500 ευρώ.

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 20:10

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ…

Οι συνεχείς επιθέσεις
κατά του Αντώνη Σαμαρά
βγάζουν τρόμο

 

Στην ευθεία του τέλους η πολύκροτη υπόθεση Novartis.
Το ιππικό αντεπίθεσης στη μεγάλη συνωμοσία καλπάζει.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα η δικογραφία από τις έρευνες για το πως «στήθηκε» η υπόθεση Novartis, προκειμένου να ελεγχθούν τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν κατονομαστεί ως υπεύθυνοι από πολιτικούς και δικαστικούς για σκευωρία και τη διαχείριση του συνόλου των ερευνών.

Στις καταθέσεις τους, τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,  όσο και ο Ευ.Βενιζέλος αλλά και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, έχουν κατονομάσει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο ως υπεύθυνο παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη και στις έρευνες για τη Novartis, όσο και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι είχε γνώση.

Μετά ταύτα, η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση ποινικών και πολιτικών ευθυνών.

Tαυτόχρονα, η Δικαιοσύνη στο ανώτατο επίπεδο θα συνεχίσει τις έρευνες για το παρασκήνιο των ερευνών με την ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων χωρίς στοιχεία αλλά και για πολιτικές παρεμβάσεις σε άλλες υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί από τον αντεισαγγελέα Αγγελή.

Υ.Γ.
Οι συνεχείς επιθέσεις κατά του Αντώνη Σαμαρά από Συριζαίους πάσχοντες από βαριά κατάθλιψη –κοινώς, οι συνήθεις αξιολύπητοι γκεμπελίσκοι- βγάζουν ΤΡΟΜΟ.
Τραυλίζουν…
Σήμερα, εφιάλτης η NOVARTIS… Πριν, την έβλεπαν ισχυρό χαρτί νίκης στις εκλογές… Όταν την έστησαν. ΤΩΡΑ, ΠΑΝΙΚΟΣ. Κατάσταση αυπνίας. Αφόρητης.
ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ η ενότητα των νικητών. Δεν διασπάται. Δε διχάζεται. Καίγεται, όποιος απλώσει χέρι.
Αυτοί οι τύποι της 4ετίας, έχουν ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Δεν το είδαν, ούτε θα το δουν. Εκτός ορατότητας, έχασαν το μπροστά, μήπως και γίνονταν ελαφρώς καλύτεροι.

Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 15:08

ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ! 

-Ο Αντώνης Σαμαράς κατονόμασε
 Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο
-Η επόμενη φάση στη Βουλή!

-Οι συνεχείς επιθέσεις από Συριζαίους 

 βγάζουν ΤΡΟΜΟ.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε μετά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο ότι «όλα θα έρθουν στο φως» – Η υπόθεση θα οδηγηθεί και πάλι στη Βουλή αφού κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα

Στην Βουλή όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί και πάλι η υπόθεση της Novartis, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργούς Αντώνης Σαμαράς κατά την κατάθεσή του στους αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατονόμασε πολιτικά πρόσωπα, όπως είναι ο τέως Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κ. Σαμαρας παρέμεινε περίπου 45 λεπτά στο γραφείο των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου και κατέθεσε υπόμνημα 32 σελίδων με νέα στοιχεία και ισχυρισμούς, πλέον των όσων έχει αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά.

Κατά την έξοδο του από το δικαστικό μέγαρο ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως».

Δημοσιογράφος: Κατονομάσατε τον Ρασπούτιν;

Σαμαράς: Τον έχω αποκάλυψει από καιρό και προφανώς το έκανα και σήμερα.

 

Υ.Γ.

Οι συνεχείς επιθέσεις κατά του Αντώνη Σαμαρά από Συριζαίους πάσχοντες από βαριά κατάθλιψη κοινώς, οι συνήθεις αξιολύπητοι γκεμπελίσκοι- βγάζουν ΤΡΟΜΟ.

Τραυλίζουν…

Σήμερα, εφιάλτης η NOVARTIS… Πριν, την έβλεπαν ισχυρό χαρτί νίκης στις εκλογές… Όταν την έστησαν. ΤΩΡΑ, ΠΑΝΙΚΟΣ. Κατάσταση αυπνίας. Αφόρητης.

ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ η ενότητα των νικητών. Δεν διασπάται. Δε διχάζεται. Καίγεται, όποιος απλώσει χέρι.

Αυτοί οι τύποι της 4ετίας, έχουν ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Δεν το είδαν, ούτε θα το δουν. Εκτός ορατότητας, έχασαν το μπροστά, μήπως και γίνονταν ελαφρώς καλύτεροι.